Perruqueria Camerinos by Ana Rubio, Barcelona

Perruqueria

«Davant la vida, no et tallis ni un pèl!»

Si estàs pensant en un canvi, no et tallis. Gràcies a la técnica del visagisme, que consisteix en l’estudi de la morfologia del rostre i crani d’una persona, podré ajudar-te a decidir quin tall de cabell és el més adequat per a la teva fesomia. Talls multifuncionals conformes al teu ritme i estil de vida, i a la forma del teu cabell perquè et siguin fàcils de pentinar a casa.

«¿Alguna vegada has arrissat el rínxol?»

La forma del teu cabell pot canviar de manera temporal gràcies a productes que actúen a nivel molecular dins els ponts cistínics de cada cabell. Modificar la forma del teu cabell pot ser una manera de canviar el teu aspecte o, senzillament, de donar-li més volum. El vols modelar? T’agradaria portar-lo llis durant una temporada? O el que a tu t’agrada és arrissar més el rínxol?

«No hi ha dia gris que un toc de color no arregli»

El color pot portar llum al teu rostre, ressaltar alguns trets, com per exemple el color dels teus ulls o equilibrar el to de la teva pell. Però, per sobre de tot, un toc de color pot canviar-te l’estat d’ànim. Tapar aquells cabells bancs, si és que et molesten, donar brillantor al teu color natural, o mostrar-te tal com et sents. Gràcies als últims avanços, fins hi tot pots hidratar o donar vida a un cabell apagat acolorint-lo.

«Deixa que el vent et despentini»

Pentinar el teu cabell és adequar-lo a qualsevol ocasió, sigui una boda, un sopar especial, una reunió important de treball o, simplement perquè et ve de gust.Però un bon pentinat no consisteix només en assecar el teu cabell. És important fer un massatge cranial per activar el reg sanguini i netejar el cuir cabellut i la cabellera, i també tractar amb els productes adequats a cada pell per aconseguir equilibris dèrmics i nutrició i hidratació capil·lar.

Aquest lloc web utilitza cookies que permeten el funcionament i la prestació dels serveis que ofereix el mateix.

Saber més sobre la nostre Política de privadesa