Perruqueria Camerinos Barcelona

"Sigui com sigui el teu cabell, és bonic"

El teu cabell ets tu. Vas nèixer amb ell i porta el teu ADN. Forma part de tu i es mereix que li treguis el millor partit. Només necessites creativitat i imaginació per trobar un estil que s’adapti a la teva personalitat.

I aquesta és justament la clau: arribar a l’essència de cada persona, quelcom que s’aconsegueix amb una bona comunicació. Observar i escoltar fins a comprendre el que cada client vol aconseguir amb el seu cabell. Perquè tots tenim dret a sentir-nos especials. Perquè la perruqueria ha d’estar a l’abast de tothom i perquè, al cap i a la fi, el teu somriure davant el mirall és la millor recompensa de la meva feina.

És per això que, quan entris a la meva perruqeria, miraré com et mous, com parles, com vesteixes… com respires. I després, imaginaré com puc apropar el teu cabell més a tu per a ressaltar la teva bellesa i donar-te més confiança en tu.

Després d’haver treballat d’estilista en diversos salons i per a esdeveniments, cinema i teatre, Camerinos és el resultat de 20 anys d’experiència i d’aquesta visió tant personal que acabo de compartir amb tu.

/by Ana Rubio

Aquest lloc web utilitza cookies que permeten el funcionament i la prestació dels serveis que ofereix el mateix.

Saber més sobre la nostre Política de privadesa